Kamp Noord doet Essen aan

Welke Essense rockbands overleven voorronde in GC zaal Rex?

Op zaterdag 21 mei vindt in GC zaal Rex de Essense voorronde plaats van de talentwedstrijd Kamp Noord, een zoektocht naar de ‘Beste rockband van de Noorderkempen’.
Kamp Noord is een jaarlijks afwisselend intergemeentelijk rock/dj-concours, georganiseerd door de vzw Puntvis. Naast Essen, doen ook Wuustwezel, Kalmthout, Kapellen, Brecht, Brasschaat, Malle, Stabroek en Ekeren mee aan de rock rally.
De voorronde in Essen is de voorlaatste in de reeks. Zeven lokale muziekgroepen strijden op zaterdag 21 mei voor een plaats in de halve finales. Ook dit jaar vormt GC zaal Rex opnieuw het strijdtoneel. De groepen spelen minstens drie eigen nummers en dit in een tijdsspanne van 20 minuten. De jurywinnaar van Essen wint natuurlijk de eeuwige roem in de gemeente en een optreden tijdens een nog te bepalen festival / evenement.
De publiekswinnaar en de jurywinnaar stoten door naar de halve finale in september. Van daaruit strijden ze opnieuw voor een plaats in de grote finale, die doorgaat in oktober. De finalisten maken kans op een prijzenpot van ruim 1.000 euro.
Wie zal het zijn? Attic, Dirty Backpack, Out Of The Frame, Speaking Double Dutch, The Dole, Thursday Afternoon of Viva Revival? De volgorde van de optredens wordt diezelfde avond bepaald. Wees er dus bij vanaf het begin om 20 uur! De inkom is gratis.
Meer informatie: Jeugddienst, 03 670 01 32 –  jeugd@essen.be – www.kampnoord.be


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *