Kalmthoutse sportkampioenen sta op

De Kalmthoutse sportraad is op zoek naar sportbeoefenaars, kampioenen en/of personen die zich op een bijzondere manier voor de sport verdienstelijk hebben gemaakt in de periode tussen 1 februari 2012 en 1 februari 2013. Ken jij zo’n sportman, sportvrouw of sportploeg? Bezorg de sportraad dan een voorstelling van de kandidaat met een gemotiveerde opgave van zijn of haar prestaties. De sportraad onderzoekt en beoordeelt de kandidaturen. De huldiging, waarvoor een persoonlijke uitnodiging wordt verstuurd, vindt plaats op vrijdag 22 maart 2013.
Tijdens deze avond worden ook vrijwilligers in de sport gehuldigd. Iedereen die zich al ten minste 21 jaar actief inzet in de Kalmthoutse sportwereld, komt in aanmerking voor de gouden medaille van de Vlaamse Minister van Sport. Zit er in jouw vereniging zo iemand? Maak dan een brief met naam, adres, leeftijd en een korte beschrijving van het vrijwilligerswerk van de sportvrijwilliger(s) die je gehuldigd wil zien.
Voor beide categorieën moeten de kandidaturen uiterlijk op dinsdag 28 februari bezorgd worden op de sportdienst (Kapellensteenweg 90).
Info: 03 666 95 02, sport@kalmthout.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder