Kalmthoutse dj OneSixty wint Kamp Noord

Kalmthoutenaar Olaf Nieuwenburg , aka dj OneSixty  won afgelopen zaterdag in Jh ’t Jop in Brecht de finale van Kamp Noord – dj editie. Met deze overwinning mag OneSixty zich gedurende twee jaar ‘De beste dj van de Noorderkempen’ noemen. In een vol jeugdhuis wist hij de jury unaniem te overtuigen. Naast het begin van hopelijk een mooie muzikale carrière, won dj OneSixty een waardebon van € 350 aan muziekdownloads en een optreden op Puntpop in Wuustwezel.

De zilveren medaille ging naar Voltage uit Wuustwezel. Hij ging naar huis met € 200 en een optreden op Beatfarm in Essen. De publieksprijs ging naar het Brechtse dj-duo Martinez en Lorenzo. Zij sleepten een waardebon van € 150 en een optreden op de New’ Years Eve Party in Brecht in de wacht.

De drie winnaars werden geselecteerd uit veertig deelnemende dj’s di hun kunnen lieten horen tijdens vier intergemeentelijke voorrondes. Deze Kamp Noord werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de gemeenten Kalmthout, Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kapellen, Malle en Wuustwezel.

Info: www.kampnoord.be, info@kampnoord.be – www.onesixty.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.