Kalmthout viert nieuwjaar met een nieuw concept

kalmthout_viert_nieuwjaar_2017
Begin januari nodigt de gemeente Kalmthout traditiegetrouw haar inwoners uit voor een nieuwjaarsdrink. Dit jaar doet Kalmthout dat net iets anders. ‘Kalmthout viert nieuwjaar’ vindt plaats op zondag 8 januari van 16 tot 20 uur. Dat is later dan de voorbije jaren. En die keuze is bewust: heel de omgeving van de kerk wordt omgetoverd in een sfeervolle plek met vuurshows en lichtprojecties, lichtpiramides en vuurschalen.
De gemeente biedt alle bezoekers gratis frieten en soep aan. Daarnaast zorgen enkele verenigingen en VVV Kalmthout voor drank en streekproducten zoals Turf, Bossie, Zilveren Swa, Heidebieke, mede… Een foodtruck vult het rijke aanbod nog verder aan. En iedereen is welkom!
Met het nieuwe concept wil de gemeente de gezellige eindejaarsfeer nog even rekken en een fijne ontmoetingsplek zijn voor inwoners. De ideale plaats en het ideale moment om buren, kennissen en vrienden een fijn nieuw jaar te wensen.
foto: gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder