Jules Herfstzoektocht in park Hof De Bist

EKEREN – Zoals bekend is de figuur Jules, een creatie van Annemie Berebrouckx, uitgegroeid tot een echte, dikke kindervriend, bekend van de verhalen in boeken of in scholen.

Het district, cultuurcentrum 252cc en auteur-illustrator Annemie hebben samen een zoektocht gemaakt die in het park Hof De Bist gesitueerd is en tijdens de herfstvakantie door kinderen kan gewandeld worden van 30 oktober tot en met 6 november. Het park is in die periode geopend van 10 tot 16.30 uur.
De gratis zoektocht bestaat uit 10 opdrachten met start aan het kasteel. Vandaar leiden gekleurde pijlen van de ene opdracht naar de volgende.
Op een deelnemingskaart, af te halen bij een Ekerse handelaar, wordt een kruisje gezet na elke opdracht. De ingevulde kaart wordt na afloop afgegeven in het kasteel Hof De Bist en elke deelnemer krijgt daar dan een gratis Jules-doe-boekje om thuis nog extra na te genieten.
Een uitstekend initiatief om tijdens de herfstvakantie een dagje in het park door te brengen. (jdh)

©Annemie Berebrouckx

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder