Boekenmarkt in Sint Gertrudiskerk Ossendrecht

OSSENDRECHT – Na een zeer lange tijd zonder boekenmarkten, vanwege de Coronamaatregelen, zijn wij in september weer mogen starten. Gezien de drukte die er al weer direct was, hebben wij kunnen constateren dat onze “klanten” de boekenmarkten gemist hadden. 3 oktober, tijdens de garagesale, hebben we ook een boekenmarkt gehouden. Ondanks het slechte weer die dag, is ook deze boekenmarkt goed bezocht.

De volgende boekenmarkt is zondag 7 november. De boekenmarkten worden in de toekomst niet meer de laatste, maar de eerste zondag van de maand gehouden. De reden hiervan is, dat er de eerste zondag van de maand in Ossendrecht geen dienst is. Hierdoor kunnen de boeken vroeger worden klaar gezet. De boekenmarkten zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Natuurlijk kunt u ook uw “uitgelezen” boeken weer meebrengen, zodat een andere lezer er weer plezier aan kan beleven. Ook lp’s, cd’s en dvd’s zijn van harte welkom.
Komt u niet naar de boekenmarkt, dan mag u bovenstaande artikelen altijd in de bidkapel wegzetten. De bidkapel is overdag altijd open.

Voor inlichtingen: Yvonne Rijk 0164-673304 hetzoeterijk@hotmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder