Jubileumconcert François Glorieux & Friends

Muzikale duizendpoot François Glorieux (lang woonachtig in  Putte) staat exact 55 jaar op de planken. Op uitnodiging van Lions Club Antwerpen Steen doet zijn jubileumtournee ook Antwerpen aan met een wervelend concert op zondag 9 oktober a.s. in de Zuiderkroon. Dit concert vindt plaats ten voordele van Naboram, de zelfhulp-groep van en voor vrouwen die met borstkanker geconfronteerd worden.

 Gevarieerd programma
Tijdens het jubileumprogramma deelt François Glorieux het podium van de
Zuider-kroon met de 60-koppige Glorious Concertband en zijn goede vrienden Richard Pachman, Nick Ost, Tom Verschoore en Liesbeth Baelus. “Glorieux & Friends” is een bijzonder gevarieerd programma waarbij de veelzijdigheid van de jubilerende artiest-muzikant volop aan bod komt. De unieke samenwerking met vrienden-solisten en het groot orkest zorgen voor een afwisseling die weet te boeien vanaf de eerste seconde. De symfonische Michael Jackson-arrangementen, geschreven in opdracht van de “King of Pop”, zorgen voor een spectaculaire apotheose.
Glorieux & Friends · zondag 9 oktober 2011 · 15.00 u.; Zuiderkroon · Vlaamse Kaai · Antwerpen. Tickets: 0900 69 900 www.zuiderkroon.be www.sherpa.be – kassa Stadsschouwburg.
Voor meer informatie: www.naboram.be

 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder