Jonge ondernemers kunnen terecht in Pop-Up Shop

KAPELLEN – Ondanks alle COVID-ellende kunnen Mini- en Small Business Project-ondernemers, secundair en hoger onderwijs, toch hun producten tonen aan het grote publiek. Naast de klassieke Vlajo Verkoopdagen is er dit jaar ook een heuse Pop-Up Shop in Promenade Shopping Kapellen. De primeur om deze Pop-Up Shop te openen was voor leerlingen van Mater Salvatoris Kapellen met hun minionderneming CardWrap.  Tot en met zaterdag 21 mei zullen verschillende miniondernemingen er, op woensdag, vrijdag  en zaterdag, een tijdelijke stek krijgen om hun producten aan de man te brengen.

“Dat ondernemingsgezinde jongeren verkoopervaringen kunnen beleven, is essentieel. Een businessidee in de praktijk uitrollen zorgt voor motivatie, fun en leermogelijkheden. De gelegenheid krijgen om dit in een écht winkelpand te doen is indrukwekkend en uniek. Een makkelijke klus wordt het in ieder geval niet voor CardWrap en Co. Aandacht trekken in een concurrentiële omgeving met een mondmasker op is niet min” zegt Heidi Deroo Vlajo Coördinator Noord-Antwerpen. Vlajo Pop-Up Shop wordt mee mogelijk gemaakt door Promenade Shopping Kapellen en Provincie Antwerpen. 
De Kapelse minionderneming CardWrap zorgt voor een volledige personalisatie van al uw kaarten zoals bankkaart, klantenkaart, personeelskaarten enz. De minionderneming ontwerpt ook stickers op aanvraag. Info via hun website www.cardwrap.be of stuur een mailtje naar bestelling@cardwrap.be of via hun Instagram account @cardwrap.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *