Joggen voor beginners 2017 in Kapellen


Wie droomt er niet van om 5 km aan één stuk te lopen? Dit doel kan u bereiken in het voorjaar van 2017. In maart start de Koninklijke Atletiekclub Kapellen immers, in samenwerking met de Gemeentelijke Sportdienst van Kapellen, met een nieuwe reeks van het project “Start 2 Run”. Doel van de cursus “joggen voor beginners” is om iedereen na 10 weken zonder problemen 5 kilometer te laten joggen.
De officiële start in Kapellen wordt gegeven op dinsdag 7 maart om 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark. Het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op dinsdag vanaf 20.30 uur onder begeleiding van Betty Fockenier.
Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretchen inbegrepen). Naast de groepstraining op dinsdag kan je nog twee dagen terecht voor een vrije training in groep of kan je het trainingsschema individueel afwerken op je eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Einde van de reeks is voorzien op dinsdag 9 mei. Na deze laatste training wordt er een 5 km-test afgenomen op dinsdag 16 mei. Indien geslaagd ontvangen de deelnemers een “Start 2 Run”-diploma en een medaille van de organisatoren.
De deelnemingsprijs bedraagt 30 € (verzekering inbegrepen). Voor inschrijvingen voor deze cursus te Kapellen kan men terecht op de Gemeentelijke Sportdienst te Kapellen (Christiaan Pallemansstraat 84 – 2950 Kapellen – tel. 03.660.67.60) vanaf maandag 13 februari.
Ook kan je online inschrijven via de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen www.ackape.be. Uw inschrijving via de website wordt pas definitief nà betaling van het inschrijvingsgeld op het IBAN-nummer: BE91-7755-9465-4376 van KAPE
Meer info over het project “Start 2 Run” in Kapellen kan u vinden op de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen: www.ackape.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder