Jeugdhuis Govio organiseert voor de 30ste keer de Bogerfeesten

Na een lange winterslaap is het op 27,28 en 29 juli 2012 weer tijd voor de Bogerfeesten. Het is al de 30ste keer dat tien vrijwilligers uit het jeugdhuis van Kalmthout, de Govio, dit organiseren. Het festival pakt dit jaar uit met enkele grote namen zoals Vive la Fête, Laston&Geo, Frères Deluxe en Discosluts.

Bogerfeesten is een driedaags evenement van jeugdhuis Govio in Kalmhout. Zoals vorig jaar starten de Bogerfeesten op vrijdag 27 juli met het nieuwste partyconcept van Studio Brussel: Was het nu 80, 90 of 2000? De jongens van de radio komen Kalmthout nog een keer op stelten zetten.

Op zaterdag 28 juli is het opnieuw groot feest met onder andere Nibat Deluxe, Vive La Fête, een dj-battle tussen Laston&Geo en Frères Deluxe aaneengepraat door Sofie Engelen.

Zondag 29 juli zijn er naar aloude gewoonte volksspelen. ’s Avonds kan je nog genieten van een smakelijke barbecue tijdens performances van Discosluts en T.Mastis. De opbrengst van de volksspelen en de barbecue gaat integraal naar een goed doel. Dit jaar hebben we KVG uitgekozen. Dat is een groep voor mensen met een handicap, ouders, partners, broers en zussen, vrijwilligers met en zonder handicap en professionelen die personen met een handicap begeleiden. Deze overkoepelende organisatie ondersteunt ook enkele initiatieven in Kalmthout. Waaronder de Springende Swingers, een vereniging die elke maand een fuif organiseert voor personen met een handicap.

Feestbussen
Dit jaar worden er voor de eerste keer feestbussen ingelegd. Op vrijdag vertrekken er bussen langs Essen, Wuustwezel, Kapellen en Ekeren dankzij steun van de provincie Antwerpen. Op zaterdag rijden er bussen vanuit Essen en Wuustwezel dankzij een samenwerking tussen de gemeentebesturen van Kalmthout, Essen en Wuustwezel, genaamd het feestkonvooi. Op deze manier doen we ons best om zoveel mogelijk bij te dragen tot de veiligheid van onze bezoekers, zowel onderweg naar als tijdens het festival.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder