Inge Gijs Finaliste Misses Glamour International

Inge-web
Een ontmoeting met Inge Gijs kan je vlot omschrijven als een ‘sizzlin’experience’
Neem 21 jaren optimistische branie, meng die met 21 jaren levenservaring, voeg daar nog een scheut vastberadenheid aan toe en je bekomt een 42-jarige mooie jonge vrouw, moeder van twee opgroeiende dochters, die best weet waar Abraham zijn mosterd vandaan haalde.
Inge, alias BikerChick, heeft een bloedhekel aan schijnheiligheid, aan een dubbele moraal, en zal dat wel onmiddellijk duidelijk maken. Eerst vriendelijk, maar in dovemansoren met vlijmscherpe tong. Men is gewaarschuwd…
Maar Inge neemt zeker geen bitchy allures aan. Ze staat er voor hen in wie ze gelooft. Ze staat er, voor zij die haar nodig hebben. Het zijn deze mensen die onder haar ruwe bast het blanke hart gevonden hebben.
Inge:  Mijn dochters steunen mij enorm , maar het zijn vooral mijn vrienden, de mensen om me heen in totaliteit, die me het hart onder de riem steken in dit avontuur. En dit vind ik héél belangrijk, omdat ik buiten mijn kinderen geen enkele nabije familie meer heb.
Meedoen met deze verkiezing betekent voor mezelf de bevestiging zien dat ik er ook bén. Ik sta steeds voor iedereen klaar en vergat daarbij dat ik ook récht heb op leven, waardoor ik soms mooie kansen gemist heb. En nu ik bij de Finalistes van Misses Glamour International zit, ga ik er hélemaal voor…Ik zal laten zien dat die stoere, ruige , Polderse BikerChick Klasse & Glamour kan uitstralen, en die het Kroontje met waardigheid zal dragen.
Wenst u Inge te steunen in richting overwinning? Dan kan u via haar Facebookpagina: MGI_Inge Gijs uw stem uitbrengen door haar pagina te ‘liken’ oftewel een ‘vind ik leuk’ te geven.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder