Infosessie pleegzorg te Stabroek

Op 24 juni 2019 heeft het lokaal bestuur van Stabroek zich geëngageerd als pleegzorggemeente. Hiermee engageren ze zich om pleegzorg regelmatig in de kijker te zetten om zo extra pleegouders aan te trekken en te sensibiliseren rond pleegzorg.

Overweeg jij om pleeggezin of gastgezin te worden? Er bestaat ondersteunende pleegzorg, crisispleegzorg, kortdurende en langdurige pleegzorg, behandelingspleegzorg en behandelingspleegzorg. Benieuwd naar wat het verschil precies is? Dan verwelkomen we je heel graag op maandag 18 november 2019 in het zaaltje op de eerste verdieping van de bibliotheek in Stabroek om 19.30 uur voor een infosessie.
Op de infosessie krijg je uitleg over pleegzorg van een pleegzorgbegeleider. Na het volgen van de informatieavond heb je een duidelijk beeld over pleegzorg. Zo kan je nadien zelf inschatten op welke manier pleegzorg een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven. Ben je al zeker dat je pleeggezin of gastgezin wilt worden? Kom dan zeker ook naar deze infosessie, want het is de eerste stap van het voorbereidingstraject.
Maandag 18 november 2019 II 19.30 uur – Lokaal 1e verdieping bibliotheek, Smoutakker 30 – Stabroek –  Info: pleegzorg@stabroek.be of 03 317 18 80

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *