60 kunstenaars stellen werken tentoon in Ravenhof

Het kasteel Ravenhof in Putte is voor de 37ste keer “Het Huis voor Beeldende Kunst”. In dit prachtig gebouw verblijven op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november kunstwerken van meer dan 60 exposanten. De meest uiteenlopende stijlen komen er aan bod van amateurs en semi-professionele kunstenaars.
Op donderdag 31 oktober werd de tentoonstelling officieel geopend na toespraken van Edgard Baert, voorzitter IKIM en Wendy Van Egdom, voorzitster cultuurraad. Zij was blij de vaste maar ook nieuwe kunstenaars te mogen ontvangen “De tentoonstelling geeft aan iedereen een platform om zijn of haar werk te tonen”, zegt Wendy. Voor schepen Liesbeth Bardyn was het de eerste keer dat zij in functie van schepen voor cultuur de tentoonstelling mocht openen. “Vorig jaar was ik hier gewoon als bezoekster. Het is dan ook een eer dat ik deze tentoonstelling nu mag openen. Er is zoveel artistiek talent in onze streek. Ik heb dan ook een grote bewondering voor mensen die na het werk, in hun vrije tijd kunst maken.”, aldus Liesbeth.
Op zondag 3 november wordt de publieksprijs uitgereikt en worden de werken van zes kunstenaars gekozen die om de twee maanden hun werk in het gemeentehuis van Stabroek mogen tentoonstellen.
De tentoonstelling is open op vrijdag 1 november van 14:00 tot 21:00, zaterdag 2 en zondag 3 november van 11:00 tot 17:00

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *