Indoor minigolf Flash & Smash opent de deuren in Ekeren

EKEREN – Vanaf vrijdag 25 februari kan je indoor gaan minigolven bij Flash & Smash in Ekeren. In het sportgebouw in de Slijkweg stond er naast de squashruimtes, Bowling Planet, een danszaal en de Fitness van Basic-Fit nog een ruimte vrij. Oprichter Dennis Oblak begint er nu een indoor blacklight minigolf om zo activiteiten voor jong en oud te voorzien.

De slijkweg in Ekeren staat al jaren bekend voor de plaats met veel verschillende sporten. De Bowlingzaal, squashruimtes, danszaal, fitnessruimte, padelvelden krijgen nu het gezelschap van een indoor-minigolfruimte van Flash & Smash. Oprichter Dennis Oblak organiseert al jaren sportkampen in de Slijkweg met Padel Academy en wou met de verloren ruimte nieuw leven in het gebouw blazen.

“De oude fitnessruimte stond al een tijd leeg en ik wou er al heel lang iets mee doen. Ik wou een activiteit voor kinderen op de kaart zetten die ook bevorderlijk kan zijn voor Bowling Planet.”, vertelt Dennis. “Toen kwam ik op het idee om een indoor-minigolf te bouwen. Dat vind je hier in de buurt niet veel.” En zo werd Flash & Smash Indoor Blacklight Minigolf geboren.

Volgens Dennis past minigolf perfect in het plaatje met de andere activiteiten in de Slijkweg. “Ik ben er zeker van dat de bowling, bijvoorbeeld, en Flash & Smash een perfecte combinatie zijn voor jong en oud. Daardoor kunnen we elkaar nog meer op de kaart zetten.” En ook minigolf alleen kan veel volk trekken. “Het is een echte familie uitstap die de kinderen met ouders en grootouders samen kunnen doen.”

Goolfy

Voor het maken van de indoor-minigolf trok Flash & Smash naar specialist, Goolfy. “Zij zijn op dat vlak de nummer één in Europa. Over heel de wereld hebben ze vijftig tot zestig indoor minigolven.” Goolfy heeft van de verloren ruimte een mooi parcours geplaatst. “Het is een blacklight minigolf parcours van achttien holes in een soort van jungle. Met muurtekeningen, decoraties en junglegeluiden kom je in een nieuwe wereld terecht. Een uniek concept in België.”

Info: Flash & Smash, Slijkweg 5 – 2180 Ekeren – Tel.: +32 478 84 63 72 – E-mail: info.flash.smash@gmail.com

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *