IKIM stelt tentoon

ikim
IKIM (Internationaal Kunstinitiatief Moretus) houdt haar 30ste  tentoonstelling in kasteel Ravenhof te Putte. Omdat voor alle leden van de kunstgroep geen plaats is om hun werken op  de bovenste verdieping van het Ravenhof op te stellen, werden 15 leden van de vereniging geselecteerd.  Zij brengen een waaier aan uiteenlopende stijlen met olieverfschilderijen, acryl op doek, aquarellen,  powertex en houtsculpturen. Opvallend dit jaar zijn de vele kunstvoorwerpen in keramiek.   IKIM beschikt over een eigen keramiek atelier, met bakoven, in  het zijgebouw van het Ravenhof en heeft dan ook  verscheiden leden die deze kunstvorm beoefenen.
“Dit jaar zijn er 4 nieuwe gezichten van onze vereniging, die hier tentoonstellen  en kunnen er in totaal 124 kunstwerken bekeken worden“, aldus een fiere voorzitter Hugo Cornelissens. Burgemeester Rik Frans loofde bij de opening van de tentoonstelling de Kunstkring en bracht bondig de geschiedenis van het Ravenhof, de kunsttempel bij uitstek.
Stellen tentoon: Fransien Baetens (Berendrecht), Christine Cornelissens (Brasschaat) Hugo Cornelissens (Putte), Christiane Dams (Zandvliet), Patrick Fasseur (NL Putte), Griet Gilliams (Stabroek), Klaartje Gilliams (Berga, Zweden), Mia Janssens (Hoevenen), Josephine Borgers (Merksem), Martine De Clercq (Brasschaat),  Mira Schouteten (Putte NL), Erna Stevens (Brasschaat), François Vannietvelt (Berendrecht),  Liliane Van Tilborgh (Berendrecht) en Willy Verlent (Edegem).
De tentoonstelling is te bezichtigen op 1, 2 en 3 en op 9 en 10 mei in kasteel Ravenhof, Oud Broek te Putte, telkens van 11 tot 17 uur.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *