Hoogboomsteenweg tijdelijk afgesloten vanaf 6 juli

Aan de Hoogboomsteenweg bevindt zich ter hoogte van huisnummer 61, tussen de Koningin Astridlaan en de Oude Bergsebaan, een verzakking in de rijbaan. Om een grondige herstelling uit te voeren is het noodzakelijk om de rijbaan in beide richtingen volledig af te sluiten.

Daarom is er vanaf maandag 6 juli op de Hoogboomsteenweg geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien via de Lage Kaart (Brasschaat) en de Antwerpsesteenweg. Fietsers en voetgangers kunnen altijd passeren. Buurtbewoners kunnen hun woning bereiken/verlaten via de Koningin Astridlaan of via de Antwerpsesteenweg en werden al op de hoogte gebracht van de werken.

De werken duren vermoedelijk een week. Maar afhankelijk van de ernst van de verzakking en de bijhorende herstellingswerken is het niet uitgesloten dat de Hoogboomsteenweg voor een langere periode wordt onderbroken.

Je blijft hiervan op de hoogte via de gemeentelijke website, sociale-mediakanalen en gemeentelijke infoborden langs de invalswegen.

De gemeente Kapellen verontschuldigt zich voor de tijdelijke hinder. Omwille van de hoogdringendheid was het helaas onmogelijk om de werken af te stemmen op de nutswerken die in de Koningin Astridlaan aan de gang zijn (met wisselend verkeer over 1 rijstrook). Volgens de huidige planning zouden deze tegen vrijdag 10 juli afgerond zijn.

Wie vragen heeft, kan steeds contact opnemen met de balie Ruimte & Wonen via 03 660 66 03 of ruimte@kapellen.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *