" Hollands Glorie" – Hapje-tapje concert in Zandvliet

Op vrijdag 24 maart organiseert de Harmonie Vooruit Zandvliet  voor de derde keer een hapje-tapje concert. Dit jaar houden we het dicht bij huis. Gezellig toch, Nederland! Het recept is eenvoudig: passeer voor het concert of tijdens de pauze langs de hapjesbar die voor de gelegenheid is omgetoverd in een heus kroketmuur. Kies uit allerlei heerlijke Nederlandse lekkernijen zoals: haring, bitterballen, cervelaatworst, kaas, e.a. Kies zelf welke en hoeveel hapjes nu neemt. Wees niet zuinig!U betaalt per stuk.
Vlei u neer aan een tafeltje doe de groeten aan de buren en geniet van al het schoons dat Nederland te bieden heeft. Bestel als toetje nog een “coupje advocaat” en u ben klaar om “Hollandse Glorie” mee te zingen.
Het hapje-tapje concert, o.l.v. Bianca van Roosbroeck, gaat door op vrijdag 24 maart in de Evenementenhal ’t Noorden, Armenstraatje te Zandvliet. Aanvang 20.30 uur – Inkomprijs 5 euro.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder