Hoevense pianiste Nicole De Paepe neemt je mee in de wereld van ‘Nello en Patrasche’

Pianiste Nicole De Paepe uit Hoevenen neemt je mee in het ontroerend kerstverhaal van ’Nello en Patrasche’.  Het verhaal van het jongetje Nello en zijn hond Patrasche is wereldberoemd en speelt zich af in Hoboken en Antwerpen.  Vooral in Japan is het verhaal heel gekend. 

“Als componiste-pianiste en inwoner van Hoevenen ben ik verheugd om na verschillende keren van uitstel door de pandemie ons ontroerend kerstverhaal “Nello en Patrasche” te kunnen voorstellen” zegt Nicole. 

Het recital wordt afgewisseld met het verhaal van ‘Nello en Patrasche’, gebracht door Nello’s Droom Genootschap en uitgebeeld met de prachtige poppen van en door Milly Jennes.

Nello’s Droom Genootschap vzw werkt nauw samen met een ruim netwerk van organisaties en verenigingen, scholen, het district Hoboken, de stad Antwerpen en lokale besturen en wil dit literair erfgoed zoveel mogelijk in de kijker zetten.

 Nicole De Paepe is pianiste en componiste met een indrukwekkend palmares.  Ze componeert pianorecitals waarmee ze legenden en verhalen in en rond Antwerpen muzikaal tot leven brengt.   Milly Jennes is de drijvende kracht achter figurentheater Mirantibus. Met de gouden handen en de creativiteit van de professionele beeldhouwer geeft ze haar poppen vorm.  

Samen met Nello’s Droom Genootschap nemen Nicole en Milly  het publiek mee in de wereld van Nello en Patrasche

Het vertelrecital heeft plaats in de  Heilige Geestkerk, Mechelsesteenweg 135, 2018 Antwerpen op zaterdag 10 december 2022 om 18.30 uur en op zondag11 december 2022 om 14.00 uur.  (familievoorstelling). 

Tickets (15€/ -12 j. 8€) te bestellen via: parochieheiligegeest@outlook.com – Tel: 0476 24 54 01

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *