Het was "Boenk Eroep" in Ekeren

carnavalstoet ekeren
 
 

 
[Not a valid template]
Zaterdag 5 maart trok voor de 43ste keer de carnavalstoet van de Bierpurvers door het dorp van Ekeren. Een zestigtal groepen had zich ingeschreven, zowel uit eigen streek als van Duitsland en Nederland. Zo kwam een mooie delegatie van zustergemeente Andernach naar de carnavalstoet afgezakt. Het goede weer zorgde ervoor dat het parcours vol stond met kijklustigen. Net als andere jaren strooiden de praalwagens en verenigingen met snoepjes. De meesten kinderen gingen dan ook met een goed gevulde snoepzak naar huis.
 
Kindercarnaval
Zondag 6 maart is het de beurt aan de kinderen om carnaval te vieren. Een professionele artiest bezorgt de kinderen een onvergetelijke namiddag. Voor elk verkleed kind is er een mooie verrassing en voor de mooist verklede kinderen is er nog een aparte prijs voorzien, verdeeld over drie leeftijdscategorieën. Aanvang kindercarnaval om 14.30 uur in Ekers Hof.
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder