Herstellingswerken op Noorderlaan/Antwerpsebaan (N180) van 30 juni t.e.m. 3 juli

De verkeerssituatie op de Noorderlaan (N180) tijdens de werken.

Het wegdek van de Noorderlaan/Antwerpsebaan (N180) vertoont ernstige schade. Om de verkeersveiligheid en het rijcomfort te verhogen, vernieuwen we het wegdek. De werfzone loopt van constructiebedrijf Ivens tot waar de noordelijke tak van afrit 13 Kanaaldok (R2) uitkomt op de N180. We werken doorlopend van vrijdagavond 30 juni 20.00 uur tot en met maandagochtend 3 juli 04.00 uur.

Verkeer op Noorderlaan passeert via versmalde rijstroken, complex Kanaaldok afgesloten

Tijdens de werken passeert doorgaand verkeer de N180 in beide richtingen via één rijstrook aan de kant van de rijbaan richting het zuiden. Ter hoogte van constructiebedrijf Ivens buigt het verkeer van noord naar zuid af via de Blauwhoefstraat, om aan de verkeerslichten de Noorderlaan te bereiken.

De op- en afritten van de Tijsmanstunnel (R2) – complex Kanaaldok B1/B2 (13) – zijn eveneens afgesloten. Wie vanaf de N180 de R2 wil bereiken, rijdt rond via het complex Stabroek of het complex Ekeren. De Fietsbus van Port of Antwerp-Bruges kan de oversteek naar Linkeroever nog steeds maken en rijdt langs het dienstgebouw van de Tijsmanstunnel.

De planning is opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *