Heraanleg Dorpsstraat/Laageind (N111): enkelrichting van A12 tot Grote Molenweg

Na het weekend ook éénrichtingsverkeer in de Dorpsstraat tot einde werken (juni 2021)

Nu maandag wordt de enkelrichting voor gemotoriseerd verkeer tot aan de Grote Molenweg verlengd. Met de wagen kan je Stabroek dan nog enkel doorrijden vanaf de haven richting Putte. Van 15 juni tot het einde van de werken geldt in Laageind en Dorpsstraat éénrichtingsverkeer.
Dit voor auto- en vrachtverkeer. Met de fiets of te voet kan je de werken steeds in beide richtingen passeren.


Vanuit Putte omleiding via Oud Broek
Komende van Putte kan je de Grote Molenweg nog bereiken. Wil je naar de haven, de A12 of het centrum van Stabroek dan volg je een omleiding via Oud Broek. Deze route is de initieel voorziene omleiding die omwille van de gesloten landsgrenzen niet eerder toegelaten was. Met de recente versoepeling van de coronamaatregelen kan deze omleiding op maandag 15 juni ingesteld worden.

 

Doorgang Kleine Molenweg twee weken dicht
Van maandag 15 tot zaterdag 27 juni sluiten de nutsbedrijven de Kleine Molenweg af van de Dorpsstraat. Zo kunnen ze de Kleine Molenweg met nieuwe leidingen en kabels kruisen. Vanaf het kruispunt Ettenhoven x Rijstraat wordt aangeduid dat de straat doodloopt en enkel toegankelijk is voor plaatselijk verkeer. Ander verkeer moet via de Rijstraat naar de Hoge Weg rijden. In de Rijstraat geldt dan éénrichtingsverkeer.

 Info: www.wegenenverkeer.be/stabroek. Voor specifieke vragen kan je terecht bij het team van de bereikbaarheidsadviseur via 0468 03 53 84 (kantooruren) of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be. FacebookTwitterYouTubeWebsite

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *