Henk Rijckaert: Het Experiment & Lies Lefever

Een echte man kent vele passies, en dat is bij Henk Rijckaert niet anders: komiek op Vlaamse en Nederlandse podia, televisiemaker in het bekroonde en ultrapopulaire Zonde van de Zendtijd, muzikant en improvisator om er maar enkele te noemen.
In zijn 3de avondvullende voorstelling, ‘Het Experiment’, keert Henk Rijckaert dan ook terug naar zijn eerste liefde: de wetenschap. Hij ontmaskert leugens, verklaart het verband tussen homeopathie en natuurrampen en bouwt zijn eigen waarheden op, geheel volgens de regels van de leugenaars. Lies Lefever voorziet je non-stop van liedjes op een niet eens echt dure gitaar. Wat anderen met woorden zeggen, zingt zij in liedjes. Met snedige bindteksten en al. Lies heeft boodschap noch bedoeling.  Komt dat zien!
Info: Vrijdag 29 april om 20u30 n ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12/2, Kapellen – VVK €8 – ADD €10 – Info & tickets: CC Kapellen – Dorpsstraat 45 – 03 660 67 50  www.cckapellen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder