Heidestatieplein afgewerkt rond eind september

KALMTHOUT/HEIDE – De werken aan het Heidestatieplein en de kerkomgeving zijn nog volop aan de gang. De late levering van de blauwe hardsteen maakt dat de werken die daaraan gelinkt zijn, zoals de aanleg van parkeerstroken, nu pas kunnen starten. Daarom werkt de aannemer nu op verschillende plaatsen, ook waar de rijweg al afgewerkt is. Daarnaast was door het extreem warme weer het plaatsen van betonpaden niet mogelijk en schuiven die werken op.

Eind augustus is er op de Max Temmermanlaan ter hoogte van de kerk één rijstrook afgesloten voor de aanleg van een parkeerstrook. Die werken duren drie weken. Het verkeer vanuit de Putsesteenweg naar het station kan daar in één richting passeren. Het verkeer uit de andere richting volgt een plaatselijke omleiding via Kalmthoutlaan.

De aannemer probeert alle werken af te ronden in de laatste week van september. Hij zorgt intussen voor voldoende toegankelijkheid van zowel de school als de verschillende horeca- en handelszaken. In het najaar volgt nog de verdere groenaanleg.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *