Heide pakt opnieuw uit met Dorpsdag op zondag 17 september


‘© Kalmthout loves local’.

HEIDE/KALMTHOUT – Op zondag 17 september is het feest in Heide. Tijdens de Dorpsdag kan je in de wijk terecht voor gezellige ontmoetingen, fijn en lokaal winkelen, leuke hebbedingetjes en optredens. Verschillende organisatoren – zoals de lokale handelaars, Wieka vzw en de gemeente Kalmthout – slaan de handen in elkaar om er opnieuw een topeditie van te maken.

Van 10 tot 18 uur palmen heel wat kraampjes het Heidestatieplein en omgeving in voor een authentieke rommelmarkt. Die wordt georganiseerd door Wieka vzw, onder meer bekend van de Turfkoers, het Kampioenschap wielrennen en lopen van Kalmthout en de Acht van Heide. Unieke verzamelingen, mooie vintagespullen of andere snuisterijen: je vindt ze allemaal tijdens de rommelmarkt.
Ook de handelaars van de Heidestatiestraat verwelkomen je met open armen. Zij zetten de deuren van hun winkel of bedrijf open voor het grote publiek. Een aangename kennismaking met het bruisende ondernemershart van Heide, dat georganiseerd wordt door Kalmthout Loves Local vzw.
Dat weekend staat trouwens ook de kermis opgesteld. Geniet van leuke attracties en lekkernijen op zaterdag 16/09 (15.30-22 uur), zondag 17/09 (10-22 uur) en maandag 18/09 (15.30-22 uur).
Straatanimatie zorgt dan weer voor de ludieke touch.
De verschillende eet- en drankstandjes zorgen voor extra sfeer en gezelligheid. Genieten van een hapje en een drankje kan overigens ook in Heide Statie, café ’t Centrum en Monida. Café Sandy biedt een springkasteel en optredens van The Frontbrakes en Casserole Fermer aan. ’s Avonds volgt dan de afterparty met DJ Prego en DJ Mathy.
Het belooft alweer een heerlijke dag te worden in Kalmthout.
Iedereen is dan ook hartelijk welkom om te komen genieten in het gezellige Heide.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *