Havenweg A12 richting Antwerpen in het weekend afgesloten

Dit weekend is de A12 richting Antwerpen volledig afgesloten tussen het knooppunt Antwerpen-Haven en Ekeren. Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt er het wegdek en laat de werken uitvoeren tussen vrijdagavond 20u00 en maandagochtend 5u00.

De werken worden uitgevoerd tijdens het weekend van 19 oktober – 22 oktober. Dit om de hinder voor de weggebruiker tot een minimum te beperken. Het voorbije weekend werd een onderlaag in asfalt aangelegd. Dit weekend gebeurt de afwerking.

Verkeerssituatie

Er zal hinder zijn voor verkeer richting Antwerpen.

WEEKEND van 19/10 vanaf 20u00 tot maandag 22/10 tot 5u00

De A12 richting Antwerpen is afgesloten tussen knooppunt Antwerpen-Haven en Ekeren richting Antwerpen. Ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Haven is de arm van de R2 naar de A12 Antwerpen afgesloten. De oprit Stabroek, de oprit t.h.v. Amoras en de oprit Leugenberg van de A12 richting Antwerpen worden eveneens afgesloten. Het verkeer wordt via R2, uitrit [13] Kanaaldok B1/B2 en de Noorderlaan naar oprit [16] Ekeren omgeleid.

De planning van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

Alternatieve route richting Nederland

Verkeer dat tijdens weekends van op de Antwerpse Ring richting Nederland rijdt wordt aangeraden de E19 te gebruiken. Verkeer dat van op de E34/R2 richting Nederland rijdt wordt aanraden de Liefkenshoektunnel (tol) te gebruiken.

Meer info over werken aan snelwegen en gewestwegen: http://www.wegenenverkeer.be/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder