Eerste Halloweenwandeling in basisschool De Rekke groot succes

Op zaterdag 22 oktober organiseerde het oudercomité van de gemeentelijke basisschool De Rekke te Hoevenen voor het eerst een Halloweentocht. De uitnodigingen werden verspreid en kinderen die vooraf inschreven, konden tijdens de tocht rekenen op een bibberende verrassing. De inschrijvingen bleven binnenstromen en snel werd duidelijk dat het een groot succes zou worden.
Het oudercomité verwachtte  veel gasten, maar meer dan 200 leerlingen, daar hadden ze vooraf alleen maar van kunnen dromen. Al voor 18u stonden de mensen aan de prachtig versierde inkom te wachten. Allemaal verklede kinderen en ook heel wat volwassenen die een griezelige outfit voor deze avond uitgekozen hadden. De sfeer zat er meteen in.
Eens de wandeling op gang kwam, leek er aan de lange rij met ouders, grootouders, kinderen en sympathisanten geen einde te komen. Heel wat buurtbewoners kwamen op straat… ook zij hadden hun beste beentje voorgezet.  Hun huizen waren speciaal voor deze avond helemaal in een Halloweenkleedje gestoken.
Onderweg ontvingen alle kinderen een lekkere verrassing en een drankje.
Na een een tocht van een klein uurtje werden de wandelaars op de speelplaats van De Rekke uitgenodigd. Ook deze was helemaal omgetoverd in de Halloweensfeer. Er werd nog een hele tijd nagekaart aan de eet- en drankkraampjes.
De eerste Halloweentocht was een schot in de roos!
Met een opkomst van zo’n 700 mensen, zeker voor herhaling vatbaar… En nu maar hopen dat de komende jaren meer en meer bewoners uit Hoevenen de Halloweensfeer willen delen…

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *