Guy Swinnen en Bea Van der Maat gaan terug naar de sixties

Guy Swinnen en Bea Van der Maat kijken met hun show ‘1960’ vol nostalgie terug op hun geboortejaar en op hun eigen carrière. Met sterke verhalen en muziek nemen ze je mee naar de woelige jaren zestig.
Buiten hun eerste communie hebben Guy Swinnen en Bea Van der Maat nauwelijks herinneringen aan de wilde jaren zestig. En het zijn hún leeftijdsgenoten die als punkers en new wavers de wereld in brand staken…

Met het programma ‘1960’ brengen zij een avond vol sterke muziek en sterke verhalen. Twee Nieuwe Vijftigers met een rijke loopbaan en een hoge muzikale activiteit kijken naar hun eigen leven en werk en naar het werk van de vele interessante artiesten die in dat jaar zijn geboren.
1960 is het jaar dat de pil op de markt komt en Radio Veronica voor het eerst uitzendt. Elvis verlaat het leger en keert terug naar de VS. In de Benelux kunnen alsmaar meer mensen zich een platenspeler veroorloven. Met grote gevolgen voor het onderbewustzijn van hun kinderen. ‘1960’ is het jaarverslag van Guy Swinnen en Bea Van der Maat. Ooit stonden ze aan te schuiven in hetzelfde stempellokaal. Nu staan ze samen op het podium. De vooruitgang werkt.
Praktisch
Wanneer? Vrijdag 6 mei 2011 om 20.30 uur.  Waar?  GC zaal Rex, Spoorwegstraat 11, 2910 Essen. Inkom? 12 euro, kaarten verkrijgbaar bij de gemeentelijke cultuurdienst of het VVV-  kantoor De tasberg
Meer informatie:     
Cultuurdienst Essen, 03 670 01 41 – cultuur@essen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *