Gratis buurtfeest Heuvelo in Kalmthout is toe aan vijfde editie op vrijdag 23 juni

©gemeente Kalmthout


Heuvelo organiseert koersfeest in Kalmthout: “Live muziek, kinderanimatie en koers met lokale renners”

KALMTHOUT – Koers- en buurtfeest Heuvelo is al jaren een schot in de roos. Het concept is eenvoudig: een gratis buurtfeest op ‘den Heuvel’ in Kalmthout met een after work terras, kinderanimatie, wielerwedstrijd, eten en drinken en live muziek. “Het terras opent vrijdag 23 juni al om 17u en mensen kunnen vanaf dan genieten van koers, gezelligheid eten en drinken en live muziek”, aldus organisator Wies Jaspers.

“Met dank aan de gemeente en basisschool den Heuvel kunnen we Heuvelo dit jaar voor een vijfde keer organiseren”, aldus mede-organisator Dieter Antonissen. “De formule van vrijdagavond blijft onveranderd: we starten om 17u, we voorzien eten, drinken en live muziek met de streekbands zoals ‘Usual’ en ‘Dos Sonidos’. Erna zal een DJ de sfeer erin houden.

“Om 19u00 start wielerwedstrijd ‘Grote Prijs PC Yellow’”, pikt mede-organisator Michaël Declercq in. “Het gaat om een wedstrijd over 70 kilometer voor goedgetrainde amateurs. De rondes zijn 4,1 kilometer lang en de aankomst vindt plaats ter hoogte van school ‘den Heuvel’. Lokale renners uit de buurt zoals Sieben Devalckeneer, Joeri Lambrechts, Jef De Boeck, Jelle Veraert, Stef Antonissen, Jeroen Das, Dries Pauwels en velen anderen maken het mooie weer en lokken veel volk naar de kant van de weg.

“De koers is in verre omstreken bekend vanwege de leuke ambiance en de gezellige drukte. Vanaf 17u kunnen gezinnen al terecht voor een terrasje en de nodige kinderanimatie. Daarbij voorzien we springkastelen en is er kindergrime en ballonplooien voorzien. De klassieke hamburgers en hotdogs mogen uiteraard niet ontbreken.”

Heuvelo is een gratis evenement en wordt georganiseerd door Kalmthoutenaren Wies Jaspers, Dieter Antonissen en Michaël Declercq.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *