Gratis bedankingspakket voor jongeren

Berendrecht/Zandvliet – Ook jongeren voelen de impact van corona. Daarom kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar binnenkort een gratis totebag met gadgets verkrijgen in bibliotheek Viswater. Hiermee wil stad Antwerpen hen bedanken en aanmoedigen om de maatregelen te blijven volgen.

De coronamaatregelen zijn niet evident voor jongeren. Naar school gaan in ongewone omstandigheden, minder contact met vrienden, hobby’s die wegvallen, … Bovendien voelen vele jongeren zich eenzaam, onzeker en ontbreken ze iemand om tegen te praten.

Om hen een hart onder de riem te steken en hen aan te moedigen om vol te houden, stelde stad Antwerpen een gratis bedankingspakket samen. Het pakket bestaat uit een totebag met ‘coronagadgets’, die op een ludieke manier naar de belangrijkste coronamaatregelen verwijzen.

Elk pakket bevat: een totebag, een stickervel, een mondmasker, een flyer met informatie over jeugdorganisaties waar jongeren terecht kunnen met al hun vragen en problemen een bedankbrief van de schepen voor jeugd, Jinnih Beels

Jongeren kunnen hun gratis pakket ophalen aan de balie van bibliotheek Viswater, Tongerlostraat 2 te Berendrecht, tijdens de openingsuren.

©stad antwerpen

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *