Gooseriders overleven Spartacusrun !


Op 1 mei nam een delegatie van de polderse gansrijders deel aan de Spartacusrun. Die vond voor de tweede keer plaats in domein De Schorre in Boom. De Spartacusrun is een loopwedstrijd van 10 kilometer op een golvend parcours met onderweg niet minder dan 16 hindernissen, waaronder 50m zwemmen in ijskoud water, buikschuiven, muurklimmen, door de modder ploeteren en tal van andere loodzware proeven. Gelukkig zat het weer mee. Pieter Aendekerk, Jorn Demeulenaere,  Stef Matthysen, Wesley Van Bouwelen, Joris Aendekerk, Yannick Schepers, Brett Keuppens, Kenneth Verheyen, Kevin Allaeys, Bart De Wael, Randy Van Ceulen en Danny Marynissen overleefden deze survivaltocht. Zij haalden allen de finish. Ze waren goed herkenbaar door hun witte t-shirts. Daarop stond achteraan een gansrijder en vooraan enkele letters. Als de mannen naast elkaar stonden, vormden ze de zin ‘Ganzenrijders, kom er maar eens achter’. ’s Morgens kwamen de 12 deelnemers samen om kracht op de doen met een pan spek en eieren. ’s Avonds werd de dag afgesloten met een barbecue in café De Spreeuw. Ze zouden eind september ook meedoen aan ‘Race Against Nature’, een soortgelijke wedstrijd in Averbode.
Naast de gansrijders was er ook een delegatie van Chiro Stabroek aanwezig. Simon Beeckman, Thomas Eysackers, Julie Van den Bogaert, Carl Beks, Stefanie Pauwels, Lars Jongenelen, Céline Casie, Bart Franken en Elien Van Wallendael waren de 9 moedige deelnemers en ook zij haalden allen de aankomst.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder