Glenn Vervloet nieuwe uitbater frituur ’t Pleintje

HOEVENEN – Voortaan staat Glenn Vervloet (28) achter de grote frietketels in frituur ’t Pleintje in de Berkenlaan te Hoevenen.  Een droom die uitkomt voor deze ambitieuze jonge kerel.

De nieuwe uitbater Glenn Vervloet

Glenn, zoon van Gert Vervloet en Karin Huygen uit de Krekelberg, zal de klanten voorzien van lekkere knapperige frietjes met bijhorende sauzen, vleesjes en snacks .  “ Ik had altijd al het ‘zotte’ idee om een frituur uit te baten. Toen frituur ’t Pleintje een overnemer zocht, aarzelde ik geen moment. Ik ken de frituur heel goed, ze ligt bij wijze van spreken in ons achterdeur.  Eigenlijk ben ik operationeel manager bij Katoen Natie, een job die ik nog halftijds ga combineren met de uitbating van de frituur. We zullen wel zien wat de toekomst brengt!”,  zegt Glenn.

Op de vraag of hij een opleiding frieten bakken gevolgd heeft, antwoordt Glenn:  “Telkens wij in de frituur een frietje kwamen steken, heb ik steeds alles goed geobserveerd. Eigenlijk  is het de vakkundigheid stelen met de ogen!”.   

De frituur kreeg een opknapbeurt en de zitplaatsen werden verwijderd om de werkplek te verruimen om zo meer  comfort te creëren voor het bakken. 

Frietjes die je thuis bakt zijn lekker, maar zijn niets vergeleken met lekkere krokante  frituurfrietjes en daarvoor kan je terecht bij Glenn Vervloet.

Frituur ’t Pleintje, in de Berkenlaan te Hoevenen  is alle dagen open van 16 tot 23 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *