Gitok solidariteit racet voor het goede doel!


Net als vele andere scholen organiseert ook Gitok uit Kalmthout jaarlijks een solidariteitsactie. Net zoals vier jaar geleden organiseert Gitok Solidariteit zijn eigen zeepkistenrace en dit ten voordele van de projecten: De Leerexpert, De Zandbergrun, Firetruck4Nepal en AKU Creations & Friends for earthquake Nepal.
Op Gitok leren de leerlingen de hele dag vaardig, geconcentreerd en creatief werken met hun handen en hoofd. Het is dus ook niet zo gek dat er dit jaar maar liefst 14(!) verschillende zeepkisten worden gebouwd. Daarnaast draagt Gitok ook alle leerlingen, ouders, personeelsleden en iedereen die nood heeft aan wat extra hulp een warm hart toe. Gitok wil dus niet alleen op wetenschappelijk en technisch gebied, maar ook op sociaal vlak een sterk team zijn.
De Gitok Solidariteit Zeepkistenrace zal dit jaar doorgaan op vrijdag 31 maart. De race start om 9.00 u waarbij de zeepkisten deelnemen aan verschillende disciplines. Om 11.15 u zal de prijsuitreiking doorgaan.
Gitok is een secundaire school uit Kalmthout en biedt een ruime waaier aan industriegerichte opleidingen op algemeen-, beroeps- en technisch niveau, die uitstekend voorbereiden op een boeiende job of hoger verder studeren. Op Gitok heerst er een sfeer van respect en vertrouwen, die deskundig bewaakt wordt door onze leerlingenbegeleiding.
 
P

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder