Gitok organiseerde Gitok Solidariteit Run voor het goede doelOp vrijdag 30 maart organiseerde Gitok naar jaarlijks gewoonte de Gitok Solidariteitsactie. Opnieuw gaan de leerlingen en leerkrachten de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor 4 goede doelen. In ruil hiervoor zullen ze dit jaar deelnemen aan de Gitok Solidariteit Run.
Tijdens de actiedag werden er 2 verschillende evenementen georganiseerd op Gitok. Enerzijds was er de jogging van 4 km in de schoolomgeving. Deze afstand werd tot op de mater nagemeten en is dus exact juist. Alle leerlingen zullen deze omloop afleggen, waardoor er meer dan 1000 leerlingen op hetzelfde moment rond de school zullen lopen. Op het einde van de jogging worden ze getrakteerd op een drankje en een stuk fruit.
Anderzijds was er ook de Spartacus Run, een hindernissenparcours dat in de school werd opgetrokken. In teams van 10 leerlingen moesten 9 verschillende hindernissen overwinnen. Daarnaast zal er allerhande randanimatie voorzien worden, bestaande uit catering, mini-highlandgames, LAN-contest,…
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *