Gezocht: zangertjes voor ‘Radio Nieuwjaarke Zoete’

KALMTHOUT – Momenteel wordt er volop bekeken of op oudjaar zangertjes alsnog mogen rondgaan om hun mandje te vullen. Dat oudjaar er dit jaar echter anders zal uitzien dan gewoonlijk, staat vast. Toch houdt dat de Kalmthoutse jeugd niet tegen om het jaar feestelijk af te sluiten.

Op 31 december 2020 zet de jeugdraad van Kalmthout, met technische ondersteuning van jeugdhuis Govio, een heuse oudjaarsshow op poten: ‘Radio Nieuwjaarke Zoete’. Tijdens die show kunnen zangertjes live hun liedje zingen zodat iedereen kan meegenieten. Welke vriendjes zie je allemaal verschijnen in de show? Is je eigen liedje al gepasseerd?

Als de zangertjes toch de straat op mogen, zijn ze welkom bij de show waar ze – coronaproof – hun liedje mogen brengen. Ook eindejaarswensen kunnen op die manier veilig overgebracht worden. Wie de groetjes wil doen, is ook welkom aan de microfoon.

Oproep
Wil jij graag meedoen? Stuur dan jouw origineelse oudjaarliedje op video (liggend beeld!) in vóór zaterdag 26 december en kom mee in de show. Vraag je vrienden om ook hun liedje in te sturen. Zo kunnen jullie elkaar zien tijdens de uitzending. En wie weet, kom je zo wel live in de uitzending.

Op 31 december kan je de show volgen van 10 tot 12 uur. Daarnaast zullen er ook een heleboel andere leuke dingen te zien zijn rond het oudjaar zingen én het Kalmthoutse jeugdleven komt ook aan bod. Heb je bijvoorbeeld op school of op je vereniging ook meegedaan aan een nieuwjaarkezoeteactie? Kom het allemaal te weten in de show!

De livestream is gratis te bekijken op govio.be/nieuwjaarkezoete.

Info: jeugd@kalmthout.be, 03 376 49 00

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder