Geweldige feesteditie voor 20ste Roefeldag


 

Op zaterdag 23 september maakten 165 kinderen kennis met het reilen en zeilen van de volwassenenwereld tijdens de 20ste editie van de Roefeldag in het district Berendrecht/Zandvliet.
Het jonge volkje kon een kijkje nemen achter de schermen van de ‘grotemensenwereld’ op verschillende locaties in Berendrecht, Zandvliet en Stabroek.  Om de afstanden te overbruggen werd er een bus ingelegd. Vanaf 10 uur trokken de Roefelaars onder begeleiding van een volwassene op pad. Een kleine greep uit het aanbod: Sportievelingen konden een bezoek brengen aan Turnkring Aktiva,  bij de fanfare in Zandvliet werden de pauken uitgetest en konden er snoeptaarten gemaakt worden. Bij de dogmobiel kregen honden een was- en trimbeurt. In Stabroek werd een bezoekje gebracht aan vastgoedkantoor Fimmo waar zaakvoerster Marieke Frijters na de nodige uitleg de kinderen een pand liet verkopen. Bij bakkerij De Schutter in de Stabroekse Dorpsstraat staken de  enthousiastelingen de handen uit de mouwen, mochten mee verkopen en broodjes maken. Tijdens de middagpauze werd er in Vrijetijdscentrum De Schelde animatie voorzien.
Feesteditie
De Roefeldag is inmiddels aan zijn 20ste editie toe. Om deze verjaardag te vieren kregen alle deelnemers een gele Roefel-t-shirt, gesponsord door Vleemo. In ruil voor hun badge kregen zij een zak gevuld met snoep, drank, frisbee, gezelschapsspel en waardebons.  En om het feest compleet te maken werd de Roefeldag afgesloten met een geweldige show van de band “Jeuk”. Zij zorgden er voor dat de jongens en meisjes lustig begonnen mee te zingen en te dansen.
Tenslotte werden alle vrijwilligers van de Roefeldag bedankt met een kleine attentie.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder