Geslaagde infoavond rond groepsaankoop groene stroom Kapellen

Op 4 september  organiseerde sp.a afdeling Kapellen in Den Bizz een informatieavond rond de provinciale samenaankoop van groene energie. Gedeputeerde van de provincie Inga Verhaert presenteerde voor ruim 100 aanwezigen de voordelen en de werkwijze van de provinciale samenaankoop. Er werd ook ruim de tijd genomen om te antwoorden op vragen uit het aandachtige publiek.
Gemeenteraadslid Harold van der Kraan: “Geïnteresseerde aanwezigen overhandigden in het begin van de avond hun meegebrachte eindafrekeningen van gas en elektriciteit aan een team van 4 medewerkers. Dit team verwerkte tijdens de uiteenzetting van gedeputeerde Verhaert alle inschrijvingen, zodat de aanwezigen met een inschrijvingsnummer op zak naar huis konden keren. Na 8 oktober krijgen deze geïnteresseerden op basis van hun jaarlijks verbruik een gepersonaliseerd voorstel, en kunnen ze alsnog beslissen om de overstap te doen naar een nieuwe leverancier.”
Gert Herman, die voor de gelegenheid deel uitmaakte van het inschrijvingsteam, vult aan: “Voor administratieve rompslomp moeten de deelnemers zich geen zorgen maken. De provincie begeleidt de groepsaankoop neemt de volledige administratieve afhandeling van de overstap naar de goedkoopste leverancier voor haar rekening”.
Inschrijven voor de samenaankoop kan nog tot 1 oktober. Meer informatie op http://www.samengaanwegroener.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *