Geslaagde eerste editie Beachweekend ‘Klokke Zoute’ van café De Klok

STABROEK – In het weekend van 5, 6 en 7 augustus vond de eerste editie van Beachweekend ‘Klokke Zoute’ van café De Klok in Stabroek plaats. Aan de zomerbar achter het café lag 70m3 zand. Met cocktails, muziek en de zon was het dus het perfecte beachweekend.

Met veel zon was de eerste editie van ‘Klokke Zoute’ achter café De Klok geslaagd. “Vrijdag was het gezellig druk. Een goede start van het weekend”, zegt Jerry Adam, die samen met zijn vrouw Sharon De Nil het café uitbaat. “Zaterdag was het iets rustiger, door andere evenementen. Maar zondag was het helemaal een succes, met 15 ploegen die deelnamen aan ons Kubbs-toernooi.” (zie foto onder)

15 ploegen en 60 deelnemers in totaal namen deel aan het eerste kubbs-toernooi van de klok. “Dat was heel fijn met het fantastische weer. Team Hazepad, met Steve Imbert, Alain De Clerck, Bert Van Bogaert en Philippe Vanoutryve, waren de winnaars. Het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Jerry Adam, Steve Imbert, Alain De Clerck en Bert Van Bogaert

Het stopt niet met het afgelopen weekend. “De zomerbar blijft nog even staan tot volgend weekend. Dan vindt de privé-barbecue van fanclub Toon Vandebosch hier plaats. Maandag, op Moederkesdag, doen we de zomerbar terug eenmalig open.”

Opbouw

Een zomerbar zet je niet zomaar. Zeker niet als je 70m3 zand nodig hebt. “Dankzij Aertssen hebben we dat zand hier gekregen. We hebben dat dan mooi verspreid over het terrein. Dan alle togen voorzien, tonnen met onze logo’s op, strandstoelen en wat versiering. Zo kregen we een echte zomerbar.”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder