Geschenkenbeurs Steinerschool De Wingerd Brasschaat

geschenkenbeurs
Op 18 en 19 november is er opnieuw de geschenkenbeurs van Steinerschool De Wingerd in Brasschaat.  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de oudervereniging dit gezellige evenement ten voordele van de school.
“Het is geen doorsnee kerstmarkt met traditionele kraampjes” vertelt Nele Gijsel, drijvende kracht achter dit gebeuren.  “We slagen er jaar na jaar in om een brede waaier van standjes aan te bieden.  Er is voor ieder wat wils: van juweeltjes tot kledij en van speelgoed tot ambachtelijke producten.  Maar allemaal eerlijke materialen, met oog voor ecologie en schoonheid.”
Op de geschenkenbeurs wordt er veel aandacht besteedt aan sfeer en gezelligheid.  Samen met de ouders en leerkrachten creëert de oudervereniging van de school een oase van rust en schoonheid.  Kinderen geven kleine concertjes, de oudste leerlingen runnen hun eigen restaurant ten voordele van hun eindejaarsreis.  En uiteraard is er een brede waaier aan hapjes en drankjes.  Daarnaast is er een sprookjesachtige kinderhoek, deelt de geschenkenfee cadeautjes uit en worden al onze zintuigen geprikkeld.
De geschenkenbeurs gaat door op vrijdag 18 november van 20 tot 23 uur, en zaterdag 19 november van 13 tot 19 uur.
Info: www.steinerschooldewingerd.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder