Geschenkenbeurs Oxfam

Op zaterdag 3/12 van 11 tot 21 uur en zondag 4/12 van 10 tot 17 uur is zaal Moorland de ‘place to be’ voor iedereen die leuke eindejaarscadeautjes zoekt. Naar goede gewoonte organiseert GROS samen met Oxfam-Wereldwinkel Stabroek er voor de 17de keer zijn jaarlijkse Geschenkenbeurs.

Ook dit jaar heeft de wereldwinkel cadeautjes voor ieders smaak en budget. Enkele tips:
Coffee Sensation-pakket: een pakje biologische  koffie uit Peru en twee prachtige koffiekopjes, ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek
Verwenpakket met een Indische katoenen sjaal en  biohandcrème met aloë vera uit Thailand, in een mooi mandje van suikerriet.
Geschenkencheque van 5, 15 of 25 euro, geldig in de Oxfam-Wereldwinkels én in de tweedehandswinkels van Oxfam Solidariteit
Biologische  ” schuimwijn uit Zuid-Afrika: bij aankoop van 5 flessen krijg je er 1 gratis (actie van 1/11 t.e.m. 31/12)
Boek ‘Het koekje bij de koffie. 40 jaar Oxfam-Wereldwinkels’

Geef dit jaar fairtradecadeautjes. Zo geef je de producenten in het Zuiden ook een reden om te feesten. Eén adres: de Geschenkenbeurs van GROS en Oxfam-Wereldwinkel Stabroek!
Meer info? www.oxfamwereldwinkels.be/eindejaar: meer info en cadeautips, en overzicht van alle Geschenkenbeurzen – – Valencyns Eric, verantwoordelijke Oxfam-Wereldwinkel Stabroek – 03/569.18.92 – stabroek@oww.be – Over Oxfam-Wereldwinkels

Oxfam-Wereldwinkels vzw is een democratische vrijwilligersbeweging die opkomt voor ieders recht op een menswaardig leven. Via de verkoop van fairtradeproducten in de meer dan 200 wereldwinkels sensibiliseert de organisatie over onrechtvaardige wereldhandel en biedt ze consumenten een concreet alternatief. Daarnaast lobbyt Oxfam-Wereldwinkels bij overheden en bedrijven om iets aan die onrechtvaardigheid te doen.
Oxfam-Wereldwinkel Stabroek bestaat sinds 1995. De winkel is open: maandag 9u30-12u30, dinsdag en woensdag 9u30-12u30 en 14-17u, vrijdag 9u30-12u30 en 14-17u30 en zaterdag 10u-12u30 en 13u30-16u. Door de voortdurende groei zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom.
http://www.oxfamwereldwinkels.be/stabroek en www.facebook.com/owwstabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder