Gers Pardoel neemt je mee


Op zaterdag 4 februari 2017 komt Gers Pardoel naar de Moorlandzaal in Stabroek met zijn try-out “Gers Pardoel neem je mee”. Gers Pardoel, bekend van de hits ‘Ik Neem Je Mee’, ’Bagagedrager’, ‘Louise’ en ‘Zonder Jou’, werkt op dit moment aan nieuwe muziek voor zijn solo project en is daarnaast druk bezig met het produceren van nieuwe producties voor anderen.
Ter ondersteuning van dit nieuwe album trekt Gers in het voorjaar van 2017 de theaters in, zoals op 4 februari in zaal Moorland.
Uiteraard komen daar alle hits aan bod, maar ook andere pareltjes die net niet de radio haalden. Gers zorgt voor een muzikale trip waarbij hij ook vertelt over zijn droom, van keukenboer naar artiest. Hij neemt het publiek mee naar de totstandkoming van de grote hits.
Gers : “Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken voel ik mij dichter bij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal. Een show in het theater is een van mijn dromen”.
Deuren 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Inkom: 15 € vvk, 17 € aan de kassa, senioren en studenten 2 € korting; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard. Info en reservatie : cultuurdienst, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be
Organisatie: cultuurraad Stabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder