Gemeentelijke campagne 'Essen is Vriend van de Fiets' gestart

 

voorbijganger met hond, Helmut Jaspers (schepen van Duurzaamheid),  Werner Matheusen (secretaris lokale Unizo),  Tom Tobac (uitbater slagerij Tobac)en Brigitte Quick (schepen van verkeersveiligheid en mobiliteit).

De gemeente Essen en Unizo werkten een nieuwe fietscampagne uit dat verder bouwt op het concept ‘Met belgerinkel naar de winkel’. Met de campagne moedigen we klanten van Essense handelszaken aan om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen.Zo draagt de campagne ‘Essen is vriend van de fiets!’ bij aan het milieu, de gezondheid en de leefbaarheid in onze gemeente.
Twee fietsen en andere prijzen te winnen
Per keer dat je te voet of met de fiets bij een handelszaak gaat winkelen, krijg je als beloning een stempel op je stempelkaart. Door je volle stempelkaart in te leveren bij een lokale handelaar maak je kans op mooie prijzen, waaronder 2 fietsen. De campagne loopt van 1 augustus tot en met 23 september 2017. De prijzen worden uitgereikt op de Nacht van de Klant van Unizo op zaterdag 30 september 2017.
Deelnemende handelaars herken je aan de affiche in hun etalage of vind je terug op www.essen.be/milieu.
Nacht van de klant
De deelnemende winkeliers aan de Nacht van de Klant delen overdag – tijdens de Dag van de Klant – consumptiebonnetjes uit. Met die bonnetjes kunnen klanten een gratis pint of proeverij consumeren ’s avonds op het Heuvelplein. Leuk nieuwtje: de tappers aan de toog zijn onze Essense cafébazen zelf! Iedereen is welkom op het Heuvelplein vanaf 18.00 tot 24.00 uur.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *