Gemeente Stabroek koopt nieuwe vrachtwagen

vracht


Donderdagmorgen werd aan het gemeentehuis van Stabroek de nieuwe vrachtwagen, die de gemeente reeds eind december had besteld, afgeleverd.
De nieuwe vrachtwagen van het merk Volvo vervangt de oude van het type Mann, die  15 jaar  dienst heeft gedaan en 160.000 km. op de teller had staan.
Aan de aankoop van de nieuwe camion hangt een prijskaartje van 212.000 euro, btw inbegr. De vrachtwagen is voorzien van een moderne kraan en drie laadbakken, die werken als  containersysteem.  Er is een dichte laadbak, een open- en een zeebak. De open container, waarvan de zijkleppen volledig neerklappen zal desnoods in de winter ingezet worden  om zout te strooien.  In de zeebak (volledig gesloten) kunnen bv.  jeugdverenigingen het kampmateriaal plaatsen, en zorgt de gemeente dat  het gerief ter plaatse komt en de laadbak er eventueel het volledige kamp kan blijven staan.
Eric Cuyt, algemeen directeur van garage Kant, overhandigde de sleutel aan gemeentearbeider Axel Moelans. Die kan er meteen de baan mee op, De oude vrachtwagen werd overgenomen door Volvo.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *