Gemeente Stabroek hijst de vlag voor start Koesterweek

De burgemeester en schepenen hijsen de vlag voor de start van de Koesterweek

STABROEK – Op vrijdag 8 december heeft de gemeente Stabroek opnieuw de vlag gehesen voor de start van de Koesterweek, van 8 tot 15 december. Dat is een actie voor het Berrefonds, het goede doel die nabestaanden ondersteunt na het verlies van een kindje.


Op vrijdag 8 december trapte Berrefonds de actie van de Koesterweek op gang. Heel wat gemeentes doen mee aan de Koesterweek, zo ook de gemeente Stabroek. Het gemeentebestuur hees voor het gemeentehuis de vlag van de Koesterweek om hun steun te betuigen.

En daar stopt het niet. De bedoeling van de Koesterweek is om zoveel mogelijk hartjes in het straatbeeld te brengen. Dat doet de gemeente via posters van de actie in de gemeentelijke gebouwen en in heel wat handelspanden. Stabroek roept inwoners ook op om zelf zoveel mogelijk hartjes in het straatbeeld te brengen. Daarnaast vraagt de gemeente inwoners ook om op 10 december om 19u lichtjes aan te steken voor Wereldlichtjesdag.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder