Geheim! Lezen op eigen risico!

De hele maand maart heerste er een geheimzinnig sfeertje in de bib van Stabroek en Hoevenen. De jaarlijkse Jeugdboekenweek zorgde voor de nodige spanning en boekenavonturen: de kinderen van de vier lagere scholen gingen tijdens een spannend klasspel op zoek naar de dader van de grote boekendiefstal. Elke opdracht bracht hen een stapje dichter bij de ontrafeling van het raadsel.  Aan de hand van de verzamelde tips probeerden ze de geheimzinnige dader te ontmaskeren. Gelukkig voor de bib slaagden ze er steevast in de identiteit van de dader te onthullen.
Voor de eerste en tweede leerjaren nodigde de bib Karin Jacobs uit. Deze actrice woont sinds enige tijd in Stabroek. Ze is bekend van theater en televisie, ze zingt en houdt zich bezig met het schrijven van kindergedichten. Met al deze vaardigheden weet ze kinderen te boeien met taal en gedichtjes in een interactieve vertelsessie.
Van 21 maart t.e.m. 2 april  kon elk kind tussen 6 en 12 jaar komen deelnemen aan de individuele quiz. Iedere deelnemer kreeg als beloning  een tof gadget en uit de juiste oplossingen loot een onschuldige kinderhand 9 winnaars. Zij ontvangen elk een boekenbon.DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *