Geen Putse kermisloop dit jaar

PUTTE – Helaas geen Kermisloop Putte-Grens dit jaar. Na weken/maanden bang afwachten en hopen heeft de organisatie gisteren dan toch de definitieve beslissing genomen om dit jaar over te slaan.

“De( terechte) maatregelen die wij zouden moeten nemen doen te veel afbreuk aan ons ideaal van veel lopers bij elkaar en de Putse bevolking op de kermis brengen. Wat we zeker niet willen is een nieuwe bron van mogelijke besmettingen creëren” aldus Johan Bogers Secretaris-Penningmeester Kermisloop Putte-Grens vzw.

Op naar 2021
Maar………… we kunnen het toch niet helemaal loslaten. Om de Putse bevolking toch nog het gevoel van een Kermisloop te geven willen we onderzoeken of het mogelijk is dat liefhebbers op individuele basis de rondjes kunnen lopen gedurende bv de hele kermisweek. Dit zou dan kunnen via of met behulp van Facebook – Strava of andere internettoepassingen; eventueel een alternatief (bos)parcours zou ook nog mogelijk kunnen zijn. De maand augustus nemen we als onderzoek en overleg maand en 8 september nemen we hiervoor de definitieve beslissing. Natuurlijk zullen de dan geldende regels een grote rol spelen.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *