Geen punten voor Geel Zwart 89 tegen Gobi United

Derde match van het seizoen, en daarvoor trokken we naar de Luchtbal om te proberen punten te pakken. Met 13 aanwezige spelers was het, na de overwinning vorige week, misschien de kans om daar een vervolg aan te breien. En, ondanks de warme temperatuur, ging de match de eerste 20 minuten vrij vlot op en af, zonder evenwel echte kansen voor beide ploegen. De eerste mogelijkheid voor de thuisploeg was echter wel raak. Een rechtstreekse vrije trap net buiten het strafschopgebied werd door de thuisploeg netjes naast de muur in doel gekruld. 1-0 na 24’ en de bezoekers op achtervolgen aangewezen. Zij probeerden wel, maar de stand veranderde niet meer en zo was de ruststand 1-0. De 2e helft kon voor Geel Zwart niet beter beginnen. Al in de 1e minuut werd er een mooie aanval opgezet die uiteindelijk bij Gert Van Dorst terecht kwam, en kon er een schot uitpersen dat via de paal in doel terecht kwam. 1-1 na 36’. Maar lang duurde de vreugde van de bezoekers niet, want amper 4’ later stonden zij terug op achterstand. Één van de thuisspelers kreeg plots iets te veel ruimte, en zonder twijfelen knalde hij van op de rand van de 16 meter hard en onhoudbaar binnen. 2-1 na 40’. Daarna probeerde onze jongens nog terug te vechten, maar was het de warmte of het soms te overhaast te willen, het lukte niet. Het was daarentegen de thuisploeg die nog een derde keer kon scoren. Op de counter vonden zij een vrijstaande man die rustig de eindstand op het bord bracht, 3-1. Geen punten dus voor Geel Zwart, alhoewel ik toch het gevoel had dat hier meer te rapen viel. Maar niet getreurd, volgende week is er alweer een kans om het puntentotaal aan te dikken, en dit op ons thuisveld Ponderosa in Berendrecht. Daar wordt dan partij gegeven aan Iraki Stars. Aftrap zoals steeds om 15.00. supporters op post!!!

Geel Zwart 89: Wim Claessens/ Tom Sarra Ribo/ Bonny Fissers/ Jurgen Braspenninkx/ Michael Joossens/ Gert Van Dorst/ Peter Van Der Velden/ Marco Van Straeten/ Alex Maher(26’ Hakim Diouane)/ Johan Braspennincx(46’Micky Srdic)/ Mattia De Smet.