Geel zwart 89 mist kans om punten te pakken

Na het gewonnen punt en de inzet die er vorige week getoond werd, was er ook vandaag, 16 september,  de mogelijkheid om het puntentotaal op te krikken. Tegenstander Tol VV, net als de ploeg van vorige week, speelde vorig seizoen nog in 2e, zodat de sterkte van hun niet echt bekend was. De wedstrijd ging het eerste half uur dan ook gelijk op. Zowel de thuisploeg als de bezoekers kwamen niet echt aan kansen, en de match speelde zich dan ook veel op het middenveld plaats. Toch was de grootste kans voor Geel Zwart, met een kopbal van Jurgen Braspennincx die maar net naast ging. Maar na 30’ kamen de bezoekers plots op voorsprong. Te lang twijfelen, de bal afschermen of wegtrappen, maakte dat Stefan Verkuijl zich de bal liet afsnoepen op de doellijn waarna de opzittende spits van Tol onze keeper kansloos liet en de 0 – 1 op het bord trapte. Een koude douche zo kort voor de pauze.
De 2e helft begon met een gretiger Geel Zwart dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Maar dat ging allemaal zonder veel overleg, zodat de bezoekers gemakkelijk stand hielden. En als dan ook de scheids een handje toe gaat steken word het moeilijk. Vanuit zeker 2 meter buitenspel mochten de bezoekers verder, waarna een voorzet volgde. Deze werd mooi aangenomen en daarna de keeper kalm omspeeld en zo de 0 – 2 tegen het netje. Daarna plooide Tol wat terug zodat Geel Zwart de match mocht overnemen. Maar dat leidde niet tot echte kansen. Enkel een paar schoten van buiten de backlijn, maar deze konden de bezoekende doelman niet verontrusten. Tot in de laatste 5’ er enkele grote kansen kwamen. Maar ook deze gingen er jammer genoeg niet in. Een vrije kopkans missen en van dichtbij op de keeper trappen, het wou niet lukken voor de thuisploeg. Zo bleef het 0-2 , met een gemiste kans om punten te pakken.
Hopelijk volgende week beter, met dan het bezoek aan de Nieuwe Kroon. Aftrap om 14u30 aan de skipiste in Wilrijk. Supporters op post!

Geel zwart 89: Heyman Dave/ Glenn van Bouwel/ Stefan Verkuijl/ Michael Joossens(36’ Peter Van Der Velden)/ Alex Maher/ Wim Claessens(50’Sam Robion)/ Jurgen Braspennincx/ Dave Corten/ Johan Braspennincx/ Gert Van Dorst/ Tom Sarra Ribo/     res: Micky Srdic.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *