Geel Zwart 89 / De Nieuwe Kroon

Na een week zonder voetbal was het tijd om de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar te spelen. Tegenstander was De Nieuwe Kroon, alwaar we in de heenwedstrijd hadden verloren met een doelpunt tegen in de laatste minuut. En reeds voor de aftrap werd het al duidelijk dat het ook nu niet makkelijk zou worden; want er waren slechts 10 Geelzwarters aanwezig. Maar de match moet gespeeld worden, en onze jongens zouden er toch proberen het beste van te maken. En in het begin lukte dat ook best aardig, met natuurlijk het meeste balbezit voor de bezoekers, maar ook enkele kleine kansjes voor de thuisploeg. Maar na 17’ viel dan toch het eerste tegendoelpunt. Met een fraai afstandsschot werd onze keeper kansloos gelaten. Maar dat zorgde er net voor dat de thuisploeg er nog meer hun best voor ging doen. Jammer genoeg leverde dat geen grote kansen op, laat staan een doelpunt. En toen 5’ voor rust de 0/2 werd gemaakt, een bal die uit een kluts voor de voeten van een Kroonspeler viel, en die niet twijfelde met binnentrappen, was het spel misschien al gespeeld.

In de 2e helft werd er met de moed der wanhoop gestreden, maar toen na 8’, al dan niet uit buitenspel, de 0/3 op het bord kwam, was het helemaal over. Daar er bij sommigen de pijp stilaan uitging, kon De Nieuwe Kroon er nog 2 binnentrappen, en zo de eindstand op 0/5 brengen. En zware eindscore, die Geel Zwart misschien niet verdiend had. Al was het maar alleen door de inzet die zij op de mat brachten. Nu komen er enkele weken rust aan, en kunnen wij er terug aan beginnen op 12 januari 2013. Dan is er de match tegen De Kauwe. Deze gaat door op de leugenberg, aftrap aldaar om 14u00. Hopelijk met dan meer aanwezige spelers!!!

Geel Zwart: Heyman Dave/ Verkuijl Stefan/ Joossens Michael/ Maher Alex/ Claessens Wim/ Wassenaar Dirk/ Braspennincx Jurgen/ Braspennincx Johan/ De Smet Mattia/ Srdic Micky

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *