Geef je mening in de grote cultuurenquête


…en red hiermee het regenwoud

De impact van Corona op het dagelijks leven is immens. Ook de cultuursector heeft het zwaar te verduren. Maar om er sterker uit te komen is er een enquête opgesteld om weldra met een aanbod te komen dat inspeelt op de veranderde verwachtingen van het toekomstige publiek.

In samenwerking met cult!, Universiteit Antwerpen, OP/TIL en LMR onderzoeken vele Vlaamse cultuurhuizen de impact van Corona op hun sector om zich zo naar de toekomst te richten. 
“Help het culturele leven weer op de sporen! Jullie mening is belangrijk”, zegt cultuurschepen Carla Pantens. 
Ook Brasschaats onderdeel
De enquête bestaat uit een algemeen deel, waarbij dezelfde vragen gelden voor alle deelnemende CC’s en GC’s. Het tweede deel bestaat uit 5 vragen specifiek – voor het doelpubliek van Cultuurcentrum Brasschaat – waarbij gepolst wordt naar de mening van het publiek over de alternatieve programmatie (CC Brasschaat On Air, zomerprogrammatie, …) en de Ruiterhal.
De vragen zijn bedoeld voor alle bezoekers, afhakers en niet-bezoekers van de cultuurhuizen. Voor elke ingevulde enquête wordt 1 m² regenwoud gered van verdwijning. Dit gebeurt in samenwerking met de organisatie World Land Trust.
https://www.brasschaat.be/enquete-cultuur21

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder