GBS De Rekke hield speciale teambuilding

HOEVENEN/KALMTHOUT – Op dinsdag 5 maart, na schooltijd gingen de leerkrachten van GBS De Rekke uit Hoevenen en hun kinderen samen spelen. Deze teambuilding ging bij door in Kalmthout bij Sapperlootjes bekend om zijn circusschool, speelzondagen en dagkampen. 

Sebastiaan Winkeler is gespecialiseerd in alles omtrent, kinderkunst, het ontdekken, beleven en spelen voor kinderen. Zijn visie: laat een kind een kind zijn, vertrek vanuit verwondering en laat het kind op eigen tempo ontdekken….
De leerkrachten konden genieten van een lekker hapje en een drankje en werden in groepen rondgeleid. Ze kregen ook een vorming rond het buitenspelen met losse delen en de eventuele risico’s die hieraan verbonden zijn.


Ondertussen konden de kinderen van de leerkrachten het terrein naar hartenlust ontdekken. Deze kinderen hadden geen overtuiging meer nodig en gingen onmiddellijk aan de slag. Ze speelden meteen mooi samen, de beste adviseurs die je kan raadplegen om je visie op buiten spelen vorm te geven.

 
Vorig jaar werd de nieuwe vleugel van de kleuterschool geopend en hierop werd naast goed ingerichte nieuwe kleuterklassen de focus gelegd op het buitenspelen. Samen buiten leren en spelen met kinderen is ook het ontwikkelen van sociale vaardigheden, ruimtelijk bewustzijn en ontspanning. Door deze vorming zetten we nog verder in voor veilig, leuk en actief buitenspelen voor onze kleuters en leerlingen.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder